schapenkudde

2walk organiseert regelmatig wandelweekenden in Nederland.
Deze wandelweekenden worden georganiseerd vanaf een vaste locatie. Dit zal in de meeste gevallen een hotel zijn. Zodat je na een wandeling heerlijk kunt uitrusten en genieten van een drankje en eten en het gezelschap waarin je verkeert.
De weekenden zijn groepswandelingen en worden begeleid door een wandeltrainer van 2walk, waardoor je, je niet druk hoeft te maken over de route en kunt genieten van de omgeving en er voor gezorgd wordt dat je op tijd ergens zult pauzeren.
De wandelingen zullen toegankelijk zijn voor alle leeftijden, of je nu 25 of 75 jaar bent. Zolang je over een gezonde dosis conditie en wandelschoenen beschikt, ben je van harte welkom tijdens deze wandelweekenden. Ben je alleen, met z’n 2’en of met een gezelschap; iedereen is welkom.

De weekenden worden aangeboden op basis van half pension. Dit houdt in dat het ontbijt en diner voor je geregeld worden en inclusief zijn.
De drankjes en lunches zijn voor eigen rekening. Het vervoer naar het hotel, wat tevens de startlocatie zal zijn, regel je zelf, of samen met reisgenoten.
De wandelingen zullen elke dag starten vanuit het hotel, waardoor je, je bagage niet mee hoeft te nemen tijdens de wandelingen, alleen wat drinken en eventueel wat te eten voor onderweg.

Tijdens de wandelingen, wordt er een rust gepland voor de lunch en in de ochtend of de middag zal er ook een pauze zijn en tijd voor een drankje al dan niet met iets lekkers, tenslotte ben je er even uit.
Pauzes zullen plaats vinden bij een horeca gelegenheid, waar van te voren gereserveerd zal worden, zodat er naar je komst wordt uitgekeken. Mocht er onverhoopt geen horeca rust zijn, dan zal er een mogelijkheid geboden worden om in het hotel een lunchpakket te bestellen.

De afstanden die per dag afgelegd gaan worden, zullen verschillend zijn. Op de dag van aankomst, een wandeling van 13-15km, de 2de dag een wandeling van 15-20km en de laatste dag, de dag van vertrek wederom maximaal 15km, waardoor je in de gelegenheid gesteld wordt om weer op tijd huiswaarts te gaan.

duo wandeling

Binnenkort zal het programma bekend gemaakt worden.

Vind je het leuk om op de hoogte gehouden te worden, zodra er data en plaatsen bekend zijn, vul dan het contactformulier in, zodat je als eerste op de hoogte gebracht wordt, van de nieuwe weekenden.