weiland wandeling

Naast de dag-wandelingen en wandelweekenden gaat 2walk ook wandelvakanties in Nederland organiseren.

Dit kunnen wandelingen zijn, waarbij we vanuit een vast adres, meerdere dagen gaan wandelen of vakanties, waarbij we elke dag verder gaan, waarbij je, je eigen bagage meeneemt of er gezorgd wordt voor bagagevervoer.

Deze wandelvakanties zullen groepswandelingen zijn en worden begeleid door een wandeltrainer van 2walk, waardoor je, je niet druk hoeft te maken over de route en waar je aan het einde van de dag terecht zult komen. Alles wordt voor je geregeld, waar je start, waar je kunt pauzeren en bovenal de route die je elke dag gaat wandelen. Onderweg zullen we je de mooiste plekjes en bijzonderheden laten ontdekken.

De wandelvakanties worden aangeboden op basis van half pension. Dit houdt in dat je hotel, het ontbijt en diner voor je geregeld worden en inclusief zijn.

De drankjes, en lunches zijn voor eigen rekening. Het vervoer naar de startlocatie, regel je zelf, of samen met reisgenoten.

Tijdens de wandelingen, wordt ervoor gezorgd dat er voldoende pauzes ingepland worden voor een drankje en/of een hapje.
Pauzes, zullen zoveel mogelijk bij horeca gelegenheden gepland worden, zodat je zelf kunt bepalen wat je nodig hebt onderweg.

De afstanden die per dag afgelegd gaan worden, zullen tussen de 15-25km zijn, afhankelijk van de omgeving en route de we gaan wandelen.

Het programma zal altijd van te voren bekend zijn.

groepsfoto

Binnenkort zal er op deze pagina de eerste wandelvakantie bekend gemaakt worden.

Vind je het leuk om op de hoogte gehouden te worden, zodra er data en bestemmingen bekend zijn? Vul dan het contactformulier in, zodat je als eerste op de hoogte gebracht wordt.